Tietoja

Brodfin Oy on Kouvolassa toimiva brodeeraamo ja tekstiilipaino. Teemme muutakin kuin merkkaamme tekstiilejä. Kauttamme saa mukit painettuna, teemme myös pienimuotoisia ikkuna- ja autoteippauksia, mainoskyltitkin onnistuvat.

Yhtiö on perustettu keväällä 2017 ja toimintamme aloitimme yhdellä nelinuppisella brodeerauskoneella, sekä teippileikkurilla ja lämpöprässillä. Sittemmin konekantamme kasvoi ensin monitoimitulostimella, jolla saamme tehtyä värikuvat painatuksiin ja muotoleikatut väritarrat, sekä tulostettua julisteita. Toisena toimintavuonna ostimme toisen nelinuppisen brodeerauskoneen. Kahdella koneella olemme saaneet tehostettua tuotantoamme. Konekantamme on sittemmin lisääntynyt kahdella lämpöprässillä, kahdella mukiprässillä ja A4 sublimaatiotulostimella.

Tarinamme

Yhtiön perustajalle ja omistajalle kaupattiin tämän alan yritystä vuonna 2010. Silloin ei vielä riittänyt intoa lähteä yrittäjäksi, mutta vuonna 2016 kesällä alkoi idea hiljalleen kypsyä uudesta merkkauspajasta Kouvolaan. Ideaa kypsyteltiin ja laskelmia tehtiin hieman yli puolivuotta ja helmikuussa 2017 kaikki oli valmista yhtiön perustamiseksi. Yrittäjä on 1990-luvulla valmistanut mm. salibandymailoja ja niiden ohessa oli pienimuotoista oman tuotemerkin vaatemyyntiä. Samalla tuli tutustuttua alaan.

Yrittäjän laajan kontaktiverkoston kautta yhtiön toimialueeksi on muodostunut koko Suomi. Olemme toimittaneet tekemiämme tuotteita myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Ajatus verkkokaupasta alkoi itää korona vuoden 2020 keväällä ja alku olikin kaupalle lupaava. Verkkokaupalla lähdimme hakemaan uusia kontakteja yritykselle, mutta alussa tuotteet eivät olleet toimivia kotimaisessa verkkokaupassa. Nyt olemme löytäneet tuotteet verkkokauppaamme, jotka saamme vietyä tuotantoprosessimme läpi yhteistyökumppaneiden avulla. Pyrimme pitämään tuotteiden toimitusajat mahdollisimman lyhyinä, jotta asiakas saa tuotteensa mahdollisimman pian tilauksesta. Nauti ostoksistasi.